Претрага за:

Енергетски пасош за Здравствену амбуланту Шумарице у Горњомилановачкој улици бр. 43 Б у Крагујевцу

Предузеће Енарх д.о.о је урадило Сертификат о енергетским својствима зграде за зграду Здравствене амбуланте Шумарице у Горњомилановачкој улици бр. 43 Б у Крагујевцу.

Енергетски пасош за Стамбену енергетску зону са више станова у оквиру стамбено-пословне зграде у Улици Светозара Марковића бр. 74-76 у Крагујевцу

Предузеће Енарх д.о.о је урадило Сертификат о енергетским својствима зграде за Стамбену енергетску зону са више станова зграду у оквиру стамбено-пословне зграде у Улици Светозара Марковића бр. 74-76 у Крагујевцу. Енергетска зона је изведена тако да станови и заједнички ходник са степеништем припада грејаном простору.

Елаборат енергетске ефикасности за зграду Основне школе „Љупче Николић“ у Алексинцу

Са својих 2.700 m2 нето грејане површине зграде, Основна школа „Љупче Николић“ у Алексинцу је друга по величини зграда намењена образовању за коју је предузеже Енарх д.о.о. урадило елаборат енергетске ефикасности. Рекорд и даље држи локални фаворит – зграда Основне школе „Станислав Сремчевић“ са својих скоро 7.000 m2 нето грејане површине. Зграда Основне школе грађена је у току 1935. и 1936. године по пројекту среског инжењера Милорада Р. Дивца који је истовремено обављао и надзор. Првих 27 у згради се налазила алексиначка Гимназија да би се 1963. године ту уселила Основна школа „Љупче Николић“. Како је зграда изузетне архитетонске вредности, проглашена је спомеником културе и налази се под заштитом државе те је елаборатом енергетске ефикасности предвиђена енергетска санација у зони транспарентних површина а у свему по препорукама Завода за заштиту споменика културе из Ниша.